מכוורת
החוויה המתוקה של הגליל (בקרוב!)
הדבורים אחראיות להאבקת 80 אחוז מהגידולים החקלאיים בעולם, היא מספקת חומרי גלם לתרופות רבות ובעלת תפקיד משמעותי בתעשיות הטקסטיל, הבשמים והקוסמטיקה העולמיות, והיא כמובן גם הספקית והיצרנית של הדבש. על מנת שניתן יהיה להבין כיצד מיוצר הנוזל הזהוב המתוק, יגיעו המבקרים לפרדס פסטורלי בו מוצבות כוורות, ישמעו על תהליכי ההאבקה ורדיית הדבש, יקבלו הסברים לגבי סוגי הדבש השונים וכמובן יזכו למבחר טעימות.
משך הביקור – 30-20 דקות.